[layoutbox ][columns add_margins=true] [column width_lg=2 width_sm=4] [/column] [column width_lg=8 width_sm=4 css="position:relative;"] [text tag="h2"]A fejlesztések élén a Horigen[/text] [text tag="p"]A Horigen mellszívókat Kína legnagyobb fejlesztési kapacitással rendelkező mellszívógyártója, a Shantou Xinghe Electrical Apparatuses Co. Ltd. gyártja. A cég 40 fejlesztőmérnök közreműködésével dolgozik, jelenleg 42 bejegyzett szabadalmuk van.

Több, mint 15 év gyártási tapasztalattal rendelkeznek. Mellszívó készülékeiket a praktikusság, a könnyű kezelhetőség és az egyéni szabályozhatóság jellemzi. A cég CE ISO 9001, ISO 13485 és ISO 14001 minősítéssel rendelkezik.[/text] [image image="http://www.horigen.hu/images/banners/horigen-baba.jpg" css="width:574px;"][/image] [text tag="h2"]Egyedülálló szabadalom[/text] [text tag="p"]A Horigen mellszívók legnagyobb erőssége a különleges, szabadalmaztatott szilikon szívótölcsér, melynek ötletét a kisbabák szopizása inspirálta.
Ezek a szilikontölcsérek rugalmasak, flexibilisek, hozzáidomulnak a mellbimbóhoz. A hagyományos kemény szívótölcsérek méretét körültekintően kellett megválasztani, hogy a mellbimbó szabadon mozogni tudjon a tölcsérben, ugyanakkor ne is legyen neki túl nagy. A lágy 3D tölcsérrel a méretbeli egyeztetés jóval egyszerűbbé válik. A kemény tölcsérek másik hátránya, hogy mivel nyomást nem fejtenek ki a mellbimbóra, az könnyen megduzzadhat, ödémássá válhat. A Horigen tölcsére azonban teljesen körülöleli mellbimbót, így óvja a duzzadástól. A mellbimbóra pont úgy simul rá a puha szilikonréteg, ahogyan a kisbaba ajka és nyelve is, így a fejési élmény kényelmes, és a lehető legtermészetesebb. Ez az ötlet tette a Horigen mellszívóit egyedülállóvá a piacon.[/text] [/column] [column width_lg=2 width_sm=4] [/column] [/columns][/layoutbox]