DUETT

Két mellszívó egyben!

Érzékeny, gyulladásra hajlamos mell? Túl sok tej?

A legtöbb ember testének két oldala nem működik teljesen egyformán. Sok szemüveges embernek a két szeme eltérő mértékben romlott, emiatt két különböző lencsét viselnek a szemüvegkeretükben. Ugyanígy a két melled érzékenysége is más lehet, és ezek a különbségek különösen a szoptatási időszakban lehetnek kirívóak, amikor a mellek jóval érzékenyebbek, könnyen be is gyulladhatnak. Ilyenkor, bár nem bírsz szoptatni, a tejet le kell fejni, hogy el ne apadjon. A kétfejes készülékek nagy előnye, hogy a két mell egyidejű fejésével időt spórolsz meg. Ám a kétfejes mellszívókat általában egy dugattyú hajtja, így a két oldalt csak egyszerre tudod szabályozni. Ez nem a legkényelmesebb, ha az egyik melled érzékenyebb, vagy gyulladt.

A Duett mellszívó az abszolút kényelemért kétoldalt függetlenül szabályozható!

A Duett készüléke sok kórházi mellszívóhoz hasonlóan nem egy, hanem két motort rejt magában, melyekhez két külön LCD kijelző csatlakozik, hogy egyénileg szabályozhasd őket. Pont, mintha két készüléked lenne! Ráadásul a szívófejek a Horigen szabadalmaztatott lágy, 3D szilikontölcsérével vannak ellátva, amelyek a szívás ritmusára mozogva gyengéden masszírozzák a mellbimbókat, akár a kisbabád ajka; rásimulnak a mellbimbókra, megóvva az erős vákuum okozta ödémásodástól. A szilikon rugalmasságának köszönhetően pedig a méretedhez is idomul.

Megrendelem!

Milyen tulajdonságai vannak még a készüléknek?

 • A Duett tölthető akkumulátorral is működik, hogy munkába vagy akár kirándulni is magaddal vihesd.
 • A Duett motorjai csendes működésűek, így diszkréten használhatod akár a munkahelyeden is.
 • A Duett ritmusszabályozása a mellszívók között egyedi módon automatikus: a készülék mindig olyan ritmust állít be, ami az általad beállított vákuumerőhöz a legideálisabb.
 • Memóriafunkciója tárolja az előző fejés beállításait.
 • Zárt rendszerű: a tej nem kerülhet kapcsolatba a külvilággal, és nem folyhat be a készülékbe.
 • A motorok kétfázisúak, ami azt jelenti, hogy a fejés előtt 2 percig stimulációs módban működnek, amivel beindítják a tejleadó reflexedet! A stimulációs fázisban 9 különböző vákuumfokozat közül választhatsz.
 • A könnyebb kezelhetőség érdekében mindkét motorhoz külön LCD-kijelző tartozik.
 • Tejjel érintkező alkatrészei BPA-mentesek.
 • Kényelmes: a szilikon szívótölcsérek a mellbimbókra simulva utánozzák a baba nyelvének és ajkának mozgását.
 • A tölcsér rugalmasságának köszönhetően több méretre is illeszkedik.
 • Fejési és stimulációs módban is 9-fokozatú vákuumskálán állítható, így motoronként összesen 18 beállítás közül választhatsz!
 • 1 év garanciát adunk a készülékre!
És hogy hogyan működik a folyékony szilikon tölcsér?

Miért a Duettet válaszd?

Kétfázisú működés

A fejési fázist két perces stimulációs mód előzi meg, hogy a tejleadó reflex könnyebben kiváltódjon.

Memóriafunkció

A készülék memóriájában eltárolja az általad preferált beállításokat, és a következő bekapcsoláskor alapértelmezettként kezeli.                                                 

Két motor

Két egymástól függetlenül szabályozható motor van a készülékben, hogy mindkét oldalon a megfelelő erősséggel fejhess.

Intelligens ütemszabályozás

A készülék automatikusan szabályozza a sebességet: mindig  az adott vákuumerőhöz ideális ritmust állítja be.                                                                   

Tölthető akkumulátor

Hogy bárhova magaddal vihesd anélkül, hogy elemcserére kellene gondolnod.

Gyengéd

A folyékony szilikon tölcsért te is kényelmesnek fogod találni. Az anyag rugalmasságának köszönhetően a méretedre is könnyeden passzol.

1 év garanciával!

A megrendelés menete

 1. Töltsd ki a megrendelő űrlapot!
 2. A "Megrendelem!" gombra kattintva küldd el a megrendelésed.
 3. A megrendelés elküldése után kiegészítő terméket ajánlunk a vásárlásodhoz, melyet egy kattintással elfogadhatsz. Ebben az esetben hozzáírjuk a kért kiegészítőt a rendelésedhez. A kiegészítő megvásárlásával vagy elutasításával a rendelés lezárul.
 4. Fizesd ki a terméket az általad választott módon!

Fizetési módok

Személyes átvétel

Ha a személyes átvételt választottad, a terméket a 1119 Budapest, Kankalin utca 2. szám alatt tudod kifizetni és átvenni munkanapokon 9 és 17 óra között.

Utánvétes fizetés (1600 Ft.)

Utánvétes fizetés esetén a terméket a futárnak fizeted ki. A futárnál lesz lehetőséged bankkártyával és készpénzben is fizetni. Ennek díja a megrendelő űrlapon is megjelölt 1600 Ft. 

Ez azonban nem vonatkozik rád, ha 25.000 Ft. érték fölött rendelsz! A szállítási és fizetési módok kiválasztásánál megjelölt árak minden esetben tájékoztató jellegűek, minden 25.000 forintnál nagyobb értékű megrendelést ingyen szállítunk! A tényleges összeget, amit fizetned kell, a „bruttó végösszeg” sorban találod.

Postai kiszállítás bankkártyás fizetéssel (990 Ft.)

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés elküldése után a rendszer automatikusan átirányít a Barion fizetőfelületére, ahol bankkártyaadataid megadásával fizetheted ki a terméket. Ezután futár hozza ki a csomagot a megadott címre.

Mivel ebben az esetben a futárszolgálatnak nem kell pénzt kezelnie, a kiszállítás csak 990 Ft. 

Ez azonban nem vonatkozik rád, ha 25.000 Ft. érték fölött rendelsz! A szállítási és fizetési módok kiválasztásánál megjelölt árak minden esetben tájékoztató jellegűek, minden 25.000 forintnál nagyobb értékű megrendelést ingyen szállítunk! A tényleges összeget, amit fizetned kell, a „bruttó végösszeg” sorban találod.

Térképes boltkereső

Kattints ide a használati utasítás letöltéséhez!